Τι άλλο θα δούμε πια. Πάντως το σάββατο βράδυ πέτυχα GTR στην Καλαμάτα παρκαρισμένο έξω από γνωστό μαγαζί και ομολογουμένως είναι πιο εντυπωσιακό από κοντά σε σχέση με τις φωτό.
Οντως απο κοντα φαινεται πιο επιβλητικο.
Ανυπομονω να κανω την πρωτη βολτα (μονο ως συνοδηγος ). Περιμενω το αφεντικο να τελειωσει το στρωσιμο.
Τι άλλο θα δούμε πια. Πάντως το σάββατο βράδυ πέτυχα GTR στην Καλαμάτα παρκαρισμένο έξω από γνωστό μαγαζί και ομολογουμένως είναι πιο εντυπωσιακό από κοντά σε σχέση με τις φωτό. Επίσης στην γειτονιά μου παρκάρει εδώ και λίγες μέρες πορτοκαλί gallardo spider. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της την αφήνει στο δρόμο μέρα νύχτα γιατί προφανώς το σπίτι του δεν έχει parking (δεν διανοούμαι ότι έχει και βαριέται το μέσα έξω), δεν την λυπάται να την τρώει ο ήλιος? Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι αρκετές Μ5 και Μ3 (η V8 εννοείται, την προηγούμενη την έχει χορτάσει το μάτι) και σπανιότερα καμιά 911 turbo (997) που βλέπω κυρίως τα σκ. Νομίζω κάποιες φορές ότι γίναμε μονακό. Και μετά σου λέει κρίση, άτιμη κοινωνία
Aπo τη μερα που πρωτοηρθε το αμαξι στην Ελλαδα μου εχουν βγει τα ματια εξω... η δουλεια μου ειναι διπλα στη ΝΙΣΣΑΝ του Θεοχαρακη ....καταλαβαινεται.....
ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο αυτόματα σημαίνει οτι αποδέχεστε να παρακαλούθησετε περιεχόμενο που φιλοξενείται σε δικτυακό τόπο εκτός του scooby.gr. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνομαστε για την καταλληλότητα και νομιμότητα του παρακάτω υλικου. Εάν το υλικό δεν μπορεί να αναπαραχθεί δοκιμάστε αργότερα.
Πινακίδες?
Στα 2sec που είχα για να το απολαύσω, ο εγκέφαλος μου επέλεξε να ρίξει τα μάτια στο αμάξι και σ'αυτά που έκανε...
εγώ δε φταίω σε τίποτα...
Πάντως η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη για τέτοιο drift..